There are so many kind of chocolate in the world, you better be know which is which to make your chocolate dessert in your brownies and cake and it will taste better than before! Lets GO!
Bittersweet
63 to 72 percent cacao: Darker and more pronounced in flavor than a semisweet, bittersweets are the favorites of many chefs. However, their higher cacao content can make them trickier to work with.
Milk Chocolate
36 to 46 percent cacao: As a rule, look for the darkest milk chocolate you can find for these recipes. The pronounced caramel flavor from the milk is delicious.
Since it does not contain cacao solids, white chocolate is technically not a chocolate. Whether or not you're a fan of this bar of cocoa butter, sugar, vanilla, and milk, there are times when it is just right. I love it in whipped cream, and it is the perfect sweet counterpoint in a sophisticated cake. White chocolate is very easy to work with. Just make sure you choose one with no added vegetable fat.
Unsweetened Chocolate
100 percent cacao: Unsweetened chocolate, as the name implies, is 100 percent cacao with no sugar added. One taste will tell you that it is not meant to be eaten alone. I like to use it in combination with semi- or bittersweet to add depth of flavor. You can also improvise a bittersweet by substituting about 20 percent unsweetened chocolate and 80 percent semisweet for the quantity of bittersweet specified in the recipe.
Cocoa Powder
The recipes in the book all call for Dutch-processed cocoa—totally unsweetened cocoa whose natural acidity has been neutralized by an alkali. Dutch-processed cocoa gives darker chocolate results than ordinary unsweetened cocoa. Cocoa lends chocolate wafers, ice cream, and sorbets wonderful depth of flavor.
--<<>>--
Hello mate! Hari ini adalah hari saya mem-post, dan saya akan memberikan beberapa fakta tentang bagaimana memilih cokelat untuk pencuci mulut Anda. Ingin tahu? :D
Ada begitu banyak jenis cokelat di dunia, Anda sebaiknya tahu yang mana untuk membuat chocolate dessert Anda di brownies dan kue dan itu akan terasa lebih baik dari sebelumnya! Lets GO!
Bittersweet
63-72 persen kakao : Lebih gelap dan lebih jelas dalam rasa dari tipe semisweet , bittersweets adalah favorit dari banyak koki. Namun, konten kakao yang lebih tinggi dapat membuat mereka lebih sulit untuk bekerja dengan.
Cokelat Susu
36-46 persen kakao : Cokelat susu lebih enak disandingkan dengan Dark Cokelat, karena rasa karamel yang lebih dominan.
Karena tidak mengandung padatan kakao, coklat putih secara teknis bukan cokelat. Iya atau tidakkah Anda penggemar dari bar ini: cocoa butter, gula ,vanili ,dan susu, Whipped cream, dan itu adalah rasa yang terbalik sempurna manis dalam kue yang canggih. Coklat putih sangat mudah untuk dicampurkan. Pastikan Anda memilih sal ah satu dengan yang rendah dan serta lemak nabati yang ditambahkan.
Cokelat tanpa pemanis
100 persen kakao: coklat tanpa pemanis, adalah 100 persen kakao tanpa tambahan gula. Satu rasa akan memberitahu Anda bahwa itu tidak dimaksudkan untuk dimakan sendiri. Saya ingin menggunakannya dalam kombinasi dengan semi- atau bittersweet untuk menambah kedalaman rasa. Anda juga dapat berimprovisasi pahit dengan menggantikan sekitar 20 persen cokelat tanpa pemanis dan 80 persen semisweet untuk jumlah pahit ditentukan dalam resep.
Bubuk Cokelat
Resep-resep dalam buku semua panggilan untuk Belanda kakao olahan kakao - benar tanpa pemanis yang keasaman alami telah dinetralkan oleh alkali. Kakao olahan Belanda memberikan hasil coklat gelap dari Kakao tanpa pemanis biasa.
No comments:
Post a Comment